Skip to main content

35 ÅR PÅ 35 MINUTTER: DAGLI’BRUGSEN

Hvilket job havde du, da du var ung?

Som 11 årig fik jeg mit første job. Et job der lærte mig at møde til tiden og tjene mine egne penge. Jobbet affødte mange positive ting, og var blandt andet med til at afføde mit første stykke #marketing.

Måden jeg fik jobbet på, var faktisk ved at jeg selv mødte op og spurgte, om de ikke havde noget arbejde til mig. Meget modigt af en ung knægt, hvis jeg selv skulle sige det. Heldigvis for mig, kunne jeg få lov til at vaske gulve et par gange om ugen – og det ville jeg da ikke gå glip af!

Arbejdspladsen var i sig selv super hyggelig. Det var dog ikke det mest spændende job, ej heller bedst betalte af slagsen. Af samme grund valgte jeg også, at lave min egen lille side-business, for at tjene lidt ekstra.

Her handlede jeg ind for folk på vejen, hvilket ingen årsag var for mig. Jeg var jo allerede i butikken for at vaske gulv. Det øgede min indtjening, således jeg tjente lidt mere end 48 kr. i timen. Samtidig var det også første gange jeg smagte på dét at være #selvstændig og #promovere sig selv.

En spændende periode, som jeg vil fortælle mere om næste gang.