Skip to main content

HVORDAN FUNGERER SALGSTAVLEN?

MORTEN FORKLARER:

I sidste uge uploadede jeg et indlæg på LinkedIn, hvor jeg kort fortalte om salgstavlen i firmaet. Billedet fik rigtig meget respons og flere kontaktede mig privat, i et forsøg på at forstå konceptet yderligere.  For at inspirere så mange af jer som muligt, har jeg fået Morten til at forklare hvordan salgstavlen egentlig fungerer, hvilket kan høres i videoen ovenover!  Hvis du nu sidder i bussen, eller i toget, går på en offentlig vej eller lign., og måske ikke har mulighed for at høre videoen med lyd på, har jeg fået nedskrevet nedenstående punkter, hvor jeg kort har ridset op hvad salgstavlen bidrager med på kontoret:
  • Interne konkurrencer 
  • Motivation 
  • Overblik over lukkede aftaler 
  • Individuelle præstationer 
Hvis du mangler ovenstående i dit salgsteam, skal du måske overveje at få en salgstavle?