Skip to main content

MAN BEHØVER IKKE ALTID AT HAVE ET FACIT

Facit er ikke nødvendigt

Da jeg ansatte Sara, vidste jeg ikke hvordan det ville fungere. Jeg vidste ikke helt hvordan det ville blive koordineret og hvad Sara’s konkrete opgaver ville bestå af. Nu er der kommet ro på, og her er hvad det er blevet til: Sara har fået den officielle titel “administrativ assistent”. Her fungerer hun primært som min højre hånd og får ansvaret for diverse administrative opgaver 🙌🏼 “Hvilke administrative opgaver står hun for?”, spørger du måske. Jeg har listet nogle af de ting, som Sara varetager i mit firma. Det kan du måske bruge som inspiration, hvis du overvejer at få en højre hånd til dit daglige arbejde. Sara varetager følgende ting:
  • Organisering af møder
  • Diverse dagsordener
  • Udarbejdelsen af strategiarbejdet skriftligt
  • Daglig drift på kontoret
  • Mail-håndtering og besvarelse
Grunden til, at jeg tror det fungerer rigtig godt, er fordi opgaverne læner sig meget op ad hvem Sara er som person. På den måde, bliver det meget mere værdiskabende for forretningen, fordi Sara er organiseret som udgangspunkt. Jeg vidste ikke hvor det ville ende, men det er lykkedes i denne omgang. Man behøver ikke altid at have et facit.