Skip to main content

HVAD GØR DU FOR DINE MEDARBEJDERE?

MEDARBEJDERE I FOKUS

Efter at have ansat Sara, kommer der nogle nye tiltag i Snevagten. Tiltag, som jeg har tænkt over længe, men aldrig har haft overskuddet til at få eksekveret på – men nu er tiden kommet! Som mange ved, værner jeg rigtig meget om mine medarbejdere. Jeg er klar over, at medarbejderne er kernen af ens virksomhed, og hvis man ikke passer på dem, så kan man ikke forvente loyalitet den anden vej. Jeg er derfor begyndt at igangsætte et nyt tiltag, hvor jeg vil fejre mine medarbejdere’s årsdage i firmaet. Jeg er godt klar over, at jubilæer er noget man fejrer, når man har været i et firma i eksempelvis 10, 25 eller 35 år. Men hos Snevagten, kan vi godt lide at gøre det lidt anderledes. For mig er det vigtigt, at mine medarbejdere føler sig værdsat. Jeg har mange studentermedarbejdere, og de “officielle” jubilæumsår, når de unge medarbejdere højst sandsynligt ikke. Jeg kan kun håbe, men forventningerne er ikke der. Jeg ved godt, at Snevagten er et “bump på vejen”, og at der ikke er det helt store potentiale for at vokse i hierarkiet og få mere og mere ansvar. Jeg forsøger dog at give medarbejderne flere og flere arbejdsopgaver, og synes også jeg langt hen ad vejen lykkedes med det. Men når alt kommer til alt, ved jeg godt, at det er på lånt tid. Dette tiltag skal derfor være en måde hvorpå jeg kan vise, at jeg værdsætter mine medarbejdere og deres daglige indsats. For mig er det en lille indsats, der giver meget mere den anden vej. Har du overvejet, at gøre noget lignende?