Skip to main content

HUSKER DU EMPLOYER BRANDING? | Afsnit 277 |

SNEVAGTENS EMPLOYER BRANDING

Snevagten gjorde for nyligt noget nyt, men vores employee branding. Vi gjorde nemlig noget, med video, hvor vi interviewede medarbejderne. Helt konkret, skød vi korte videoer af medarbejderne, hvor de fortæller og svarer på nogle spørgsmål. I ovenstående video, er der nogle eksempler fra videomaterialet. Her snakkes der både om fritid, hvordan de har oplevet arbejdsprocessen, uddannelse og fremtiden. Idéen var oprindelig ikke, at vi skulle bruge det til så meget, men nu har jeg videoerne, som jeg kan bruge til fremtidige medarbejdere. Dem kan jeg bruge i fremtiden, når jeg skal søge flere medarbejdere. Så kan videoerne hjælpe med at skabe et billede af, hvem der arbejder på kontoret, hvordan arbejdet fungerer og så videre. Jeg tror på, at det har høj værdi for mig, som forretningsmand, som jeg kan bruge i lang tid. Har du overvejet, hvad du gør?