Har du ondt af dig selv, når du er syg? | Afsnit 111 |

“Ved sygdom, bør man blive hjemme”

Overskriften: “Ved sygdom, bør man blive hjemme” kunne sagtens være et citat fra en læge, eller fra ens mor. Ikke et citat, som jeg overholder eller i så høj grad kan identificere mig selv med.

“Ved sygdom, knokler man endnu mere”

Derimod er ovenstående overskrift noget jeg i højere grad kan identificere mig selv med. Som I kan se i dagens video, så tager jeg afsted på arbejdet, trods feber og halsbetændelse. Jeg har en forpligtigelse overfor firmaet og vil gerne ud og eksekvere på de arbejdsopgaver, som jeg har liggende. I forvejen har jeg travlt på arbejdet, så hvis jeg mister en dags arbejde, har jeg en hel dags arbejde jeg skal indhente på et andet tidspunkt. Derudover har jeg tidligere nævnt, at min motivation for at arbejde ligger i jagten på kunder. Mine konkollegaer stopper ikke deres arbejde, hvis jeg er syg. Derfor er der hele tiden konkurrence på markedet og jeg kan derfor ikke slappe af på noget tidspunkt. Selvfølgelig kan jeg ikke gå på arbejdet hvis jeg er ramt af roskildesyge eller lign., men jeg vil – så længe min krop tillader mig det – fortsætte mit arbejde, så længe jeg kan. Eksekvering er noget af det vigtigste for et succesfuldt firma – og dette betræber jeg mig rigtig meget på at gøre.