LOKALE VIDEOER

Forebyggelse via lokale videoer

Der er nok kedelige e-mails derude. Forhåbentlig kan jeg med min video, få en lang email kogt ned på 1 minuts audiovisuel formidling!

Jeg har prøvet noget nyt af med mine videoer. Jeg har nemlig lige sendt en lokal video ud til mine kunder. Med en lokal video mener jeg, at når jeg står op (inden fanden får sko på), tjekker jeg vejrudsigten og sender en specificeret video ud til de kunder, som er i det område der kræver ekstra opmærksomhed.  

Som den garvede seer nok har bemærket, så elsker jeg at lave medieret indhold i form af videoer. Jeg har i stedet for en klassisk email derfor forsøgt at tale direkte til kunden, og samtidig vise en vejrudsigt og give mit perspektiv på dagen der kommer. 

En anden grund til jeg gør det, er at jeg kan komme endnu tættere på kunderne. Når de tjekker deres mail om morgenen kan de få en lokal forventning til dagen fra mig. Derudover kan de (forhåbentlig) få svar på en masse spørgsmål, inden de når at spørger om dem. Jeg synes selv det er en pisse fed ide, nu afventer jeg bare feedback fra kunderne, om de også synes det er en ligeså god måde at formidle dagens program.