DER FINDES ALTID EN LØSNING | Afsnit 254 |

FIND DIN LØSNING

Jeg gør meget ud af, at fortælle mine (mulige) kunder, at jeg er fleksibel. Det er meget vigtigt for mig, at mine kunder ikke vælger mig fra fra første tilbuds-udkast. Måden jeg gør opmærksom på dette, er ved at skrive i mailen, at de altid kan vende tilbage med rettelser. Vi skriver endda direkte, at vi er fleksible og at de bare skal skrive hvis vi skal tage en dialog om noget. I mit tilfælde er der altid en løsning. Fortæl hvad der skal rettes, og så retter jeg til. I dagens video af Sneuniverset kan man se et eksempel på dette. I dagens video ser i mig der har en samtale med en potentiel kunde.

ERSTATNINGSANSVARLIG

Kunden er fra Hobro, og jeg har ikke været fysisk ude og besigtige pladsen. Det betyder, at jeg udelukkende har sendt et tilbud afsted på baggrund af Krak og Google Maps, og det jeg har observeret på disse billeder. Da jeg ikke har været ude og se pladsen fysisk, har jeg valgt at fratage mig ansvaret for fremtidige skader. Det ønsker kunden dog ikke. Derfor ringer han ind, for at høre om det kan ændres. Min holdning er selvfølgelig; JA! Hvis jeg skal være erstatningsansvarlig, så skal jeg have tjekket op på eksisterende forhold på pladsen, inden jeg kan skrive under på noget. Det skal jeg, fordi det er svært at vide helt konkret hvordan forholdene er, uden at have set det i virkeligheden og med egne øjne. Når jeg skal besigtige en plads, så skal det enten være mig selv eller en underleverandør der tjekker op. Det er ikke et problem for mig, hvilket gør at vi i dette tilfælde forholdsvis nemt og hurtigt kan få løst et problem, inden det bliver for stort. Dermed forsøger jeg altid at tilrettelægge kontrakterne efter kundens behov, dog kun når det giver mening for alle parter.

Kontakt

Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre

Telefon: 73 70 84 44
Email: cg@snevagten.dk

Seneste