NETVÆRK KAN VÆRE ALTAFGØRENDE | Afsnit 253 |

Netværk gennem tiden

Jeg har været i netværk i snart 6 år, men hvad har netværksmøder haft af betydning over årene? Jeg har altid drevet netværk på baggrund af personlig udvikling. Jeg har derfor ikke primært brugt det, for at sælge snerydning. Når jeg sælger snerydning, så er det gennem marketing og kold kanvas. Dog fortæller jeg selvfølgelig de involveret hvad jeg laver til dagligt, således de ved hvem de skal komme til, hvis behovet skulle opstå. Gennem min ‘karrierer’ har jeg været gennem mange forskellige slags netværk. For 6 år siden startede jeg ud med at blive en del af det netværk der hedder “JCI”. Efter en kort periode, finder jeg dog ud af, at det ikke er mig. Ikke sagt, at jeg ikke mødte mennesker som jeg stadig har kontakt til i dag. Det har jeg. Nogle er endda blevet kunder. Dernæst bliver jeg en del af BNI-netværket. Et hardcore netværk, hvor der var netværksmøde hver fredag klokken 07.00. Jeg har haft meget glæde af dette og var faktisk mødeleder i cirka 1 år. Det lærte jeg rigtig meget af, men fandt samtidig ud af, at jeg rigtig gerne vil hygge mig når jeg er ude.

Netværk nu

I dag er jeg derfor i to (forskellige) slags netværk; Møller Madsen Raceclub og SidebySide. Det er to netværk, hvor folk hygger sig på baggrund af at dele forskellige former for passion. Jeg har erfaret mig, at dét at mødes på et område hvor man godt kan lide at være (hobby, god mad, god vin eller lign.), er rigtig godt. Gennem dette har jeg fået en masse tætte venner, hvilket jeg tror andre også kan få stor glæde af. Det er desuden rigtig dejligt at kunne vende diverse emner og problematikker med andre iværksættere, da det ofte er andre med et CVR nummer man er i netværk med. Det betyder rigtig meget for mig at kunne spare med folk, som kan sætte sig ind i min situation.

Netværk i fremtiden?

Jeg forestiller mig, at jeg i fremtiden gør noget lignende, som jeg gør nu. Jeg er altid åben for nye ting, men holder også fast ved det gamle. På nuværende tidspunkt har jeg cirka 1 arrangement hver 2. uge, hvilket passer rigtig fint. Jeg vil nemlig gerne sætte tid af til at prioritere dette. Mange tror, at netværk er et “quick fix”. Dog mener jeg, at succes kommer over tid og ikke på den korte bane. Det handler om at skabe nogle længerevarende relationer. For mig har det betydet, at jeg har fået kunder via netværk. Jeg har bl.a. lige lukket SIF-gruppen via en tidligere kontakt (gennem 6 års kendskab). Det økonomiske aspekt er også vigtigt. Du skal ikke være bange for at bruge penge på området. Husk dog at have råd til det. Desuden er det vigtigt at huske, at befinde sig i et netværk, hvor man størrelsesmæssigt matcher dem du er i omgangskreds med. Det er nemlig super vigtigt, at du kan matche den størrelsesorden på mulige arbejdsopgaver du kan få ind.

Links

Mit netværk:
SideBySide Business (jagtnetværk): http://www.sidebside.dk
Race Club by Phoenix Racing (Møller Madsen Netværk): https://www.race-club.dk/forsiden/

Kontakt

Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre

Telefon: 73 70 84 44
Email: cg@snevagten.dk