Den lokale afdeling i København samles | Afsnit 155 |

De lokale samles

Jeg værner meget om dem, der er mig tæt i min hverdag. Tidligere viste jeg jer, da jeg tog kontoret ud på en lille get-away, hvor vi fik et smil på læben og en god frokost. Jeg har samtidig også vist meget af min familie, som jeg også værner meget om. Afslutningsvis har jeg I også fulgt med, da jeg afholdte kundearrangement tilbage i 2018, op mod jul. Jeg mangler dog det sidste – og måske endda det vigtigste. De mænd, som kører for mig i praksis. Derfor kan I, i dagens afsnit følge med i en hyggelig aften, hvor de lokale mænd i København samles. Jeg inviterede nemlig Københavnområdets leverandøre til en burger hos GoGo Burger. Meningen med dette var, at vi alle skulle lære hinanden lidt bedre at kende. Selvom mændende til daglig ikke har meget med hinanden at gøre, er det altid rart at få sat et ansigt på. Mange af dem ved nemlig godt hvem hinanden er, ved navn. Jeg oplevede aftenen som en god (og dyr), “get together”. En god investering for fremtidige samarbejder og jeg mener, at det altid godt, at samles om andet end arbejde.