65 tons salt brugt på en arbejdsdag | Afsnit 154 |

Et lager til salt

Nu begynder vinteren så småt at titte frem. Vi får koldere nætter, mere sne og derfor også glattere veje. I den forbindelse begynder mine mænd også så småt, at skulle ud og arbejde. Salten bliver derfor opbrugt hurtigt, og det kræver dermed også flere ressourcer. Dog er det ikke nok, at salten er til rådighed. Det kræver samtidig også, at mine mænd har adgang til salten. Derfor har jeg besluttet mig for, at der skal opstilles et lager i Glostrup-området.

Baggrunden for et lager til salt

Baggrunden for dette behov kan måske virke underligt. Men det er faktisk ret simpelt. Helt grundlæggende tjener ingen parter penge på, at maskinerne skal køre rundt, for at afhente salt. Vi gør heller ingen kunder tilfredse, ved at ligge og køre rundt. Det vil sige, at det eneste tidspunkt, hvor mændende og jeg tjener penge på, er når et job udføres. Derfor kan det virke som spild af tid, at maskinerne i Glostrup skal køre til København, for at påfylde maskinerne. Det er baggrunden for mit valg.