Skip to main content

35 ÅR PÅ 35 MINUTTER: EFFEKTIVISERING

Effektivisering startede som 11-årig

At gøre noget ekstra, har fra starten af min arbejds-’karriere’, været noget jeg har gjort meget ud af. Jeg stiller mig sjældent tilfreds med min nuværende situation og forsøger altid at optimere hvad end jeg har gang i.

Selv da jeg var 11 år gammel, var effektivisering noget jeg gjorde.

Som jeg fortalte i min tidligere video, fik jeg ikke meget for at arbejde i Dagli’Brugsen. Sølle 56 kroner. Det er ikke meget i dag, men var bestemt heller ikke meget dengang. Derfor besluttede jeg mig for, at jeg ville optimere mine egne forhold. Det gjorde jeg naturligvis, ved at tilbyde min egen arbejdskraft for ældre mennesker.

Her udviklede jeg mit første stykke marketing, som jeg lagde i de omkringliggende postkasser. Det bestod ikke af andet, end et A4 papir, og noget skrift. Men hvad der stod, var dog det vigtigste.

Se dagens video, for at finde ud af, hvad jeg helt præcist gjorde, som endte med at fordoble min løn!