Skip to main content

CHRISTOFFER GADE: I SNEVAGTEN

Hvordan er Snevagten drevet videre?

Christoffer er nu blevet fast inventar i Snevagten. Han er derfor med til at drive forretningen på daglig basis, men ikke alt er nemt. Hvordan driften fungerer og hvilken udvikling Christoffer og virksomheden har haft sammen, kan du høre mere om i dagens episode, hvor vi kommer et lille skridt tættere på Christoffer som privatperson.

Om dagens episode:

Christoffer har ikke altid vidst, hvordan man blev en succesfuld forretningsmand. Måden hvorpå han har formået at drive Snevagten videre, har derfor været gennem kompetente og kloge mennesker. Altså nogle han blandt andet kan kalde for bestyrelsesmedlemmer i dag.

I løbet af hans lærerige år, har Christoffer fået lov til at dele op- og nedture med sin kone, Nathalie. Nathalie blev hurtigt en del af Snevagten og har derfor været med på sidelinjen over mange år. Deres forhold er derfor ikke udelukkende mand og kone. Nathalie fungerer også som en sparringspartner, som Christoffer ser stor værdi i. Det er nemlig ikke altid nemt, at gå med frustrationer selv.

Dårlige beslutninger, er især noget Christoffer og Nathalie har snakket meget om. Det er altid nemt at være bagklog, og man bliver derfor nødt til at lære af sine fejl. Det kan man roligt sige, at Christoffer har gjort. Der har været mange bump på vejen, og man ved aldrig om man har truffet en rigtig beslutning, før beslutningen er truffet. Selvom mange nok ønsker, at det er anderledes, så er realiteten desværre en anden.

Læringsprocessen har dog været med til at etablere nogle helt fundamentale grundprincipper, som Christoffer i dag driver virksomhed ud fra. Grundprincipper om ansættelsesforhold, lønninger og personaleforplejning, er blot få af mange. Grundlaget har dog gjort det nemmere og nemmere at være chef i løbet af årene – også selvom det nogle gange bare ikke er sjovt.

Hør mere i dagens video, eller se fortsættelsen om to dage, hvor Christoffer åbner op omkring Snevagtens og hans egen fremtid!