AT LAVE DEN PERFEKTE KONTRAKT | Afsnit 223 |

DEN PERFEKTE KONTRAKT

I dagens afsnit af Sneuniverset, snakker jeg om hvordan jeg forsøger at skabe den perfekte kontrakt. Når jeg er færdig med et salgsmøde, er det vigtigt for mig, at jeg har taget mange noter. Disse noter er vigtige, da jeg skal bruge dem til at tilrettelægge kontrakten. Kontrakten skal netop laves, således den er så tæt på færdig som overhovedet muligt. Det betyder, at kunden helst ikke skal have nogen ændringer. Dette skal medføre, at kunden vil underskrive med det samme.I aftalen skal jeg blandt andet huske kundens holdning til betalings-, opsigelses-, salgs- & leveringsbetingelser. Det indebærer f.eks. også at prisen skal være så præcis som overhovedet muligt. Jeg tilrettelægger desuden kontrakten til kunden, således at kundens interesser/vigtige punkter lægges vægt på i aftalen. Således reduceres mulige barrierer.

EFFEKTEN AF DEN PERFEKTE KONTRAKT

Grundidéen bag ovenstående “opskrift” er, at jeg ikke vil forhandle mine kontrakter. Tidligere har jeg været meget ‘large’ på blandt andet betalingsbetingelser, hvilket gav større komplikationer end andet. Derfor er jeg nu gået fuldstændig væk fra disse forhandlingspunkter. Effekten af dette skal helst være, at jeg skal sælge mere og få flere kunder. Ifølge mine tal og beregninger, går denne strategi rigtig godt. Hvis du har nogen idéer, tanker eller erfaringer du kunne have lyst til at dele med andre der følger med, er du velkommen. Det kan f.eks. være via LinkedIn eller Facebook, ellers er du mere end velkommen til at skrive en privatbesked til mig.