KÆMPE REGNING | Afsnit 222 |

En kunde får en regning på over 1 million kr.

Når jeg sender et tilbud afsted, sender jeg en vejledende pris. Det vil sige, at jeg har prissat de(n) ejendom(me) som ønskes glatførebekæmpes. I den forbindelse prissætter jeg ejendommene, ud fra et oversigtskort (fx Krak). Efterfølgende i processen sender kunden altid rettelser tilbage, hvilket ofte er i forbindelse med kortet. Hvis der skal tilføjes/slettes noget, redigerer jeg i prisen. I dagens afsnit skal jeg prissætte 11 ejendomme for en kunde. Som første udkast, lyder det på en regning på 1.010.998,-. Det betyder, at hver ejendom har en cirkapris på omkring 100.000 kroner. Hvis du er interesseret i at vide hvordan jeg prissætter, kan jeg anbefale at læse en af mine tidligere blogindlæg. Her udpensler jeg hvordan jeg prissætter forskellige kunder, afhængig af forskellige parametre. Mener du, at jeg mangler at snakke om et specifikt emne, kan du skrive til mig, hvad du mangler at høre fra mig. Så vil jeg selvfølgelig finde tid til at kommentere på det.