Skip to main content

ALLE ER EN DEL AF ARBEJDSPLADSEN

THOR ER OGSÅ EN DEL AF ARBEJDSPLADSEN

Snevagten består ikke kun af medarbejdere og en bestyrelse, trods dette som oftest er emnerne der bliver postet noget om på sociale medier. Snevagten består af meget mere, blandt andet Thor – en af Snevagtens sneryddere i marken!

Når Thor kommer ind på kontoret, er det ekstremt vigtigt for mig, at han føler sig velkommen. Han er en mindst lige så stor del af teamet som alle andre – og det skal kunne mærkes. 

Derfor bliver der som regel kastet med lidt mudder, smidt et par sjove kommentarer afsted og drillet på kryds og tværs. Heldigvis ved Thor godt, at alt der bliver sagt er ment meget kærligt – ellers ville jeg ikke gøre det. 

Mit indlæg skal selvfølgelig ikke handle om mit forhold til Thor, selvom dette sikkert ville være fyldt med røverhistorier og smil på læben. Min pointe er blot, at det er yderst vigtigt at alle omkring ens firma føler sig som en del af det.

Dette gælder både leverandører, konsulenter, andre eksterne osv. At få folk til at føle sig hjemme, er en meget vigtig egenskab i mine øjne og fortæller langt mere om et firma end en årsrapport. 

Husker du at tænke over, hvordan du agerer overfor andre?