Skip to main content

I SNEVAGTEN ER DET VIGTIGT, AT…

… Der er plads til børn på arbejdspladsen. Men hvorfor er dette vigtigt og hvad bidrager det med for den enkelte?

I Snevagten er vi to med mindre børn. Hvis et barn er syg eller af andre årsager ikke kan komme i skole (grundet fx. Corona-lockdown), så er det en kæmpe hjælp for forældrene, hvis der er frihed til at tage børnene med på arbejde. 

Min erfaring er, at det giver langt mere overskud for forældrene. Særligt fordi de får lov til at komme ind på arbejdspladsen og være i samvær med sine kolleger. Mine medarbejdere har i hvert fald givet udtryk for, at det har været rigtig hårdt at arbejde hjemmefra. De giver udtryk for, at kollegers smil og nærvær bidrager med rigtig meget.

Derudover kan det være langt mere effektivt at arbejde på kontoret, særligt for medarbejderne i Snevagten, hvor vi som oftest er meget afhængige af hinanden. At arbejde hjemmefra kan være besværligt, hvis man konstant mangler bekræftelse eller kommunikation med andre, og derfor konstant skal afvente opkald eller mails. 

Jeg er med på, at det selvfølgelig ikke er en børnehave, og at vi er privilegeret af, at vi er et forholdsvis begrænset antal med mindre børn, da det ellers ville blive mere besværligt. Min pointe er blot, at jeg tror på, at en arbejdskultur hvor der er plads til disse ting, kan bidrage til en bedre sindsro for medarbejderen. 

Det skal selvfølgelig lige siges, at børnene ikke komme ind på arbejdet hvis de har Corona-symptomer.