Skip to main content

HER ER DE NYE LOKALER

Jeg glæder mig til de nye lokaler!

Vi har officielt overtaget lokalerne ved siden af, og den helt store renovering er hermed begyndt. Jeg har de helt store planer (for verdensherredømmet), og jeg glæder mig til at sætte gang i det hele.

Jeg har glædet mig til at overtage de nye lokaler. Der er allerede sket en del, siden denne video blev optaget. De nye lokaler er nemlig allerede begyndt at tage form og køkkenet og mødelokalet er så småt begyndt at ligne noget.

Grunden til, at vi har haft behov for at udvide lokalerne, er fordi vi inden længe bliver flere på kontoret. Der er derfor ikke længere plads ved spisebordet, og det er jo ikke holdbart. At der kommer flere på kontoret, betyder derfor også at vi ikke længere har kontorpladser til alle. Af samme grund er der lavet nogle omrokeringer, hvor marketing får din egen afdeling, mødelokalet er byttet ud med mit kontor og meget mere.

Jeg tror på, at det kommer til at give en bedre kontor-dynamik at gøre således. Jeg synes i hvert fald, at medarbejderne har taget godt imod idéerne, og de har hver især fået lov til at præge processen på forskellige måder. Det har ligeledes bidraget positivt til processen, er jeg overbevist om!

Jeg glæder mig til at vise jer det færdige resultat, og i kan indtil lokalerne er færdige, høre lidt mere om mine tanker indtil da! Jeg skal nok holde jer opdateret!