❝LORENTZ GØR SIG SELV OVERFLØDIG❞ | Afsnit 264 |

AMBIVALENT AT BLIVE OVERFLØDIG

I dag har jeg besøg af Lorentz, som er min ultimative excel fyr. Lorentz har været tilknyttet Snevagten i en lang periode, og har bidraget med mange smarte regneark, oversigter, tabeller og udregninger. Noget virksomheden har haft stor glæde af. I dagens afsnit er Lorentz på besøg, fordi jeg skal lave en månedsrapportering til min bestyrelse. Noget jeg tidligere har brugt meget lang tid på, da jeg har gjort det manuelt. Jo flere manuelle beregninger og indtastninger, jo større sandsynlighed er der for, at der opstår fejl. Det vil jeg gerne undgå nu. Derudover kommer det også til at være mere tidsbesparende, hvis Lorentz udvikler en model til fremtidig brug. Det kommer til at spare mig en masse tid, da jeg udelukkende skal trække en fil ind i modellen, hvorefter den vil hive en masse nøgletal ud.

SCENARIEMODEL

Da vi skal udregne KIP’er, er vi nødsaget til at kigge på omsætningen i forskellige kundegrupper. Jeg har to former for kundegrupper; pris pr. gang kunder og fastpriskunder. Det skal vi lave en rapportering ud fra. I modellen arbejder vi med scenarieberegninger, hvor vi kommer med nogle antagelser, hvorefter vi beregner en dækning af kundetypen. Automatiske beregninger gør, at alt bliver lavet for en. Som tidligere nævnt, er det med til at spare meget tid for mig. Det er også det der er formålet med at udvikle modellen. Scenariemodellen bliver også forklaret af Lorentz i dagens video.

Kontakt

Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre

Telefon: 73 70 84 44
Email: cg@snevagten.dk

Seneste