Skip to main content

UPDATE PÅ OFFICEFIT!

OFFICEFIT

For et par uger siden offentliggjorde jeg, at Snevagten blev en del af OfficeFit-holdet. Dertil har jeg fået en masse spørgsmål: Hvordan går det med OfficeFit, kan man bevæge sig og koncentrere sig på arbejdet samtidig & hvad synes medarbejderne om projektet? 🤷🏼‍♀️
 
Som videoen måske viser, så er jeg rimelig begejstret for projektet. Jeg mener jo, at det meste kan lade sig gøre imens man enten cykler, stepper eller går. At man tilmed kan gøre sig fortjent til chokoladetrekant, er blot en bonus 🥐
 
Hvis vi nu skal snakke lidt seriøst, så må jeg og mine medarbejdere faktisk rose konceptet rigtig meget. Flere medarbejdere roser OfficeFit, idet de får mulighed for at få bevægelse ind i deres travle hverdag, hvor der normalt ikke er tid til træningspas og løbeture 💪🏼
 
Udover at synes om de nye muligheder opleves der samtidig, at deres viden inden for bevægelse og sundhed er forøget. Både i forbindelse med introduktionsfordraget, men ligeså gennem deres app 😊
 
Jeg ville klart anbefale OfficeFit til andre organisationer, som mangler et frisk pust, som samtidig ønsker lidt mere bevægelse i en ellers stillesiddende hverdag 😎 Vi har på blot få uger oplevet gode resultater, hvor vi har fået mere overskud på arbejdet!
 
Kunne det være noget for dig?