Skip to main content

FOR HURTIG PÅ AFTRÆKKEREN…

JEG HAR EN HURTIG MUND

Dem der kender mig ved, at jeg til tider får sagt nogle dumme ting i en hurtig vending. Smarte kommentarer bliver dog ikke altid opfattet sådan, og derfor ender jeg også nogengange med at skulle betale ved kasse 1 💰
 
Et eksempel på en af mine smarte kommentarer, ses i dagens video. At sige, at mine medarbejdere får 10% af alle rabatter i provision er måske nærmere end illusion end en realitet. Derfor er det også godt at Charlotte minder mig om, at jeg skal passe på med hvad jeg siger 🤫
 
Tænk hvis jeg på et tidspunkt fik lovet en underleverandør en for høj pris, eller fik lovet en kunde nogle uopnåelige ting. Det ville virkelig være, at skyde sig selv i foden 🔫
 
Det er nemlig sket før, at jeg er blevet hængt op på noget, som jeg har sagt i sjov. Jeg havde (muligvis) lovet Isabel, min kommunikationsassisten, at hvis deres hold vandt guld til Danmarksmesterskaberne i Volleyball, så ville jeg gerne sponsorere holdet med en flaske inde i byen. Da de vandt, så var Isabel klar til at indkassere hendes præmie 😳
 
Selvom det var forholdsvist harmløst, så er princippet stadig det samme. Min kommentar kunne såvel havde været til en kunde, en samarbejdspartner eller nogle helt andre 🙃
 
Har du nogensinde været i en lignende situation før?