Skip to main content

UGENS TAL: TILBUD FOR OVER 5.000.000 KR.

Hvordan får man 5.000.000 kr.?

Vinterens bedrifter og Moder Naturs lyst til at lade vejret blive koldt, afspejler sig i dag i vores tilbudsgivning. Vi er pludselig en attraktiv branche at overveje at indgå samarbejder med, eftersom vejret pludselig har vist sig fra “sin værste side”. 

På nuværende tidspunkt har vores team sendt tilbud, eller skal til at sende tilbud afsted, for 5.072.000 kr.! Forhåbentligt skal alle disse tilbud udmønte sig i nogle aftaler, og Snevagten forventer derfor også at opnå det bedste salgsår nogensinde.

Førhen har vi oplevet, at markedet har været sværere at komme igennem til. En af grundene hertil er, at kunderne har haft svært ved at se ‘den gode investering’. De har ladet sig narre af, at der i flere år ikke har været meget vinter. Det kan man dog ikke sige om den forrige sæson. Kunder der ikke havde tegnet en kontrakt med os, eller nogle af vores konkollegaer, fik derfor en del at lave i januar og februar.

Behovet og lysten til at få en tilbud fra os, oplever vi derfor som værende i stigende udvikling. Det er super rart, at vi har haft noget vinter, som kan støtte op om branchen fortsatte eksistensberettigelse og Snevagtens drift!

Vi glæder os til at se, hvad resultatet af salgssæsonen bliver! Vi vil naturligvis holde Jer opdateret undervejs – både vores sejre, men også vores fiaskoer!