Tæt på konkurs, lånte penge og flad, er alt sammen noget jeg har prøvet | Afsnit 91 |

Det går op og ned når man driver firma

Alle selvstændige eller næsten alle kommer nok på et tidspunkt til at opleve det jeg også har været igennem. Underskud, dårlige beslutninger og uerfaren. En kombination der som reelt sætter tingene lidt under press hvis man ikke reagere i tide. Jeg har prøvet næste alt undtagen en desideret konkurs. Jeg nåede oprindeligt at reagere i tide vende skuden og implementere en turn around strategi der bare frugt. I dag er alt rosen rødt og det kører bare. Men sådan har det ikke været altid.

Hvad har jeg gjordt

Jeg har lært af mine fejl! Seriøst intet andet og dog så har jeg lyttet meget til folk der var dygtigere end mig selv. Jeg har brugt tid og atter tid på at forstå hvad det var alle mente. F.eks sagde banken til mig. Christoffer du skal tjene penge så vil vi gerne lege. Ah det er da skide nemt men efter lidt griflen over det problem fandt jeg ud af hvordan jeg skulle gøre det og eksekverende på den strategi. Jeg har risiko styrret min forretning så jeg i dag kan overleve en vinter uden sne overhoved.Jeg satte mig ned og begyndte at forstå hvor vi fejl lå. Jeg fandt frem til  hvad det var jeg gjorde forkert også er såmen bare stoppet med det 🙂 nemt ikke? Nej det er pisse svært og det tog over 18 måneder at vende forretningen fra at være risiko betonet til i dag at sidde lunt i svinget.