Bag en stærk mand er der en endnu stærkere kvinde | Afsnit 90 |

Nathalie Gade, Nessa Gade

At være far og drive eget firma.

Jeg blev jo far 4. januar og ændrede drastisk mit liv. Jeg er blevet mere fokuseret mere koncentreret omkring mine opgaver og mange andre ting. Min datter er nu i en alder hvor hun kan komme med på arbejde nogle timer engang i mellem. Jeg nyder det til fulde at jeg har den frihed at jeg kan gøre næsten som jeg vil. Jeg udnytter derfor til fulde at jeg er herrer i eget hus og det er en stor del af min motivations faktor.

Min kone Nathalie Gade

Min kone er jo en stor del af firmaet selv når hun ikke er på arbejde betyder hun stadig mere end man kan tro. Hun sørger for vores barn har det dejligt og rammerne i hjemmet er i top. Hun støtter meget stadig når jeg vender forretningen med hende der hjemme og vi har stadige livlige diskutioner om hvordan vi skal gribe forskellige opgaver ad. Hun er dybt involdveret i forretningen om som hun siger “min lille baby” Det betyder utrolig meget når man er selvstændig at der er opbakning fra den nærmeste familie for nogen gange er man nød til at prioritere forretningen først. Men man skal som jeg huske at være der i nuet når det kan lade sig gøre.  

Kontakt

Snevagten A/S
Transformervej 29
2860 Søborg

Telefon: 38 71 17 00
Email: cg@snevagten.dk

Seneste