SPILDTID ER DET FEDESTE | Afsnit 199 |

… Har jeg aldrig hørt nogen sige

Spildtid er det værste jeg ved. Jeg bruger rigtig meget tid i min bil, men hvordan får jeg udnyttet den tid? Jeg vil helst bruge tiden på arbejdet, med min familie eller på mine interesser. Derfor er jeg også tvunget til at overveje, hvordan jeg bedst muligt får brugt tiden. I min situation, hvor jeg bruger meget tid på at køre, er det begrænset hvad jeg kan. Det er f.eks. ikke muligt for mig at besvare e-mails, men opkald er et rigtig godt alternativ. Derfor planlægger jeg også ofte telefonmøder eller bestemte opkald, når jeg ved jeg skal sidde i en bil i lang tid. Det giver mig muligheden for at få eksekveret på en masse ting. Især fordi jeg er tvunget til at bruge tiden fornuftigt.Et andet aktivt tiltag, som jeg har gjort for at undgå spildtid, er at flytte. Jeg har flyttet mine lokaler cirka 4 kilometer, hvilket har resulteret i 40 minutters kortere køretid om dagen, udelukkende til kontoret, 5-6 gange om ugen. Det betyder derfor, at jeg har givet mig selv 4 brugbare timer mere om ugen, som jeg kan bruge på at være på kontoret, med min familie eller lign.Jeg ved godt, at jeg står i en priviligeret situation. Jeg kan tage nogen valg, som andre ikke har mulighed for. Men alle har muligheden for at gøre et eller andet, for at undgå spildtid. Det handler om at vende ting, således de bliver en fordel for en. Man skal ikke afvente, men leve. Hvilke tiltag kan du gøre?