Skip to main content

SOM DIREKTØR, ER DU BRANDSLUKKER ‼️

Christoffer Gade som brandslukker

Som chef i eget firma, er det også mig der må fikse diverse ting. Sidste uge var det en printer der ikke virkede. I denne uge, er det porten der ikke virker. Det er altid spændende at komme på kontoret! Især fordi du ikke ved hvilke udfordringer du står overfor, før dagen er gået i gang 😉

For et par uger siden, løftede jeg sløret for, at Snevagten udvider sine lokaler. Det er et projekt, som jeg har overvejet længe, og som endelig er begyndt. Lokalerne skal dog lige finjusteres og der render derfor håndværkere, murere, gulvlæggere og andre handlekraftige ind og ud af lokalerne, for at gøre dem klar til overtagelse.

Desværre skete der det, at porten pludselig ikke ville åbne. Det gjorde det naturligvis svært for håndværkerne at komme ind med alt deres værktøj og maskiner, og byggepladsen blev derfor midlertidig sat på pause. Men er det virkelig en byggeplads, hvis ikke ét eller andet går galt?

Ud over en port der drillede, så skulle der også lige fikses nøgler, klare betalinger og hvad der nu ellers også følger med, når man er chef i eget firma. Følg dagens gang, ved at se dagens video!