Snevagten & SMILfonden skaber glæde | Afsnit 143 |

SMILfonden

Jeg har i længere tid forsøgt mig i diverse velgørenhedsorganisationer. Ikke alle med den effekt jeg ønskede. Tidligere har jeg blandt andet lagt penge i Børne Ulykkesfonden, men det hele har været lidt sporalsk. Det er ikke noget jeg har lagt en større “mening” bag og derfor har jeg ikke fået dét ud af det, som jeg egentlig gerne ville. Det sidste stykke tid har jeg dog gået med en helt bestemt følelse. En følelse af, at jeg gerne vil udrette noget større. Sætte mit præg i samfundet, hvor jeg kunne. Derfor har min kone og jeg i længere tid gået og overvejet forskellige muligheder. Efter længere overvejelse har vi fundet frem til SMILfonden. SMILfondens arrangementer er rettet mod meget (kronisk) syge børn, som til dagligt kæmper en brag kamp med sygdom og behandlinger. Derfor har jeg i dagens afsnit indgået et møde med Henrik, som vil sætte os mere ind i hvad organisationen står for, og hvordan jeg kan hjælpe. Jeg ser meget frem til at se, hvor dette kan føre os hen. Hvis du – eller din organisation – gør noget specielt for andre, så deltag gerne i dialogen om dette emne inde på LinkedIn. Jeg ser frem til at høre fra dig.