Skip to main content

OFFICEFIT ØGER VORES TRIVSEL

TRIVSEL PÅ ARBEJDSPLADSEN

I de sidste uger har Sneuniverset haft fokus på stresshåndtering på arbejdspladser. Sidst fik vi introduceret Anja Birkebæk, som arbejder med personlig udvikling. I dag introducerer jeg til et andet værktøj, som ligeså kan fjerne stress fra arbejdspladser; OfficeFit. Vi har tidligere været inde på det, og har haft flere opslag omkring værktøjet og dets fordele. I dag går vi lidt i dybden med OfficeFit, hvordan det hele startede og hvordan jeg kan mærke effekten af implementeringen af værktøjet og motionsudstyret.

HVORNÅR, HVAD, HVORFOR?

Dengang Snevagten besluttede sig for, at OfficeFit skulle blive en del af hverdagen, var jeg et sted, hvor jeg gerne ville få nogle gode vaner i dagligdagen. Jeg havde levet lidt for meget af rødvin og bøffer, og skulle derfor igang med en sundere livsstil. Derfor fandt jeg hurtigt frem til OfficeFit, gennem Google, der kunne bidrage med sundhed og trivsel på arbejdspladsen. Jeg fik hurtigt eksekveret på tilbudet, og røg hurtigt i en gratis prøveperiode. Her fandt jeg ud af, at det passede rigtig godt ind til firmaet og alle tog rigtig godt imod det. Hvis jeg skal sige nogle konkrete ting, som jeg synes OfficeFit har bidraget med, så er det følgende:
  • Øget produktivitet
  • Øget trivsel
  • God samtalestarter
  • Lavt sygefravær
  • Løftet humøret