HJÆLP DINE KUNDER | Afsnit 273 |

HVAD GØR DU, NÅR DINE KUNDER HAR PROBLEMER?

Løser du dine kunders problemer? Jeg løser mine kunders problem i mange former. Helt basalt, kan man sige jeg løser et problem i forhold til snerydning. Dog løser jeg også andre problemer, end blot snerydning. Jeg har eksempelvis tidligere vist jer, at hvis der efterspørges bestemte services som blandt andet grønt arbejde, så sætter jeg dem op med de rette kontakter. Til tider laver jeg samarbejder med disse mennesker, således der er en samlet kontrakt med begge ting (både hvidt og grønt). Det plejer jeg at få en rigtig god feedback på. I dagens video snakker vi dog om en helt anden form for hjælp. I branchen får jeg mange tilbud om maskinkøb eller hjælp til at sælge disse maskiner. For et par uger siden, afgav jeg tilbud på fortovsmaskiner gennem mit netværk. Overordnet set, kan man godt sige at det ikke altid er super gode priser, men når jeg så køber, så køber jeg ofte store mængder. På den måder sørger jeg for, at kunderne bliver fri for at have 5-6 maskiner stående. Det er altid meget frustrerende. Derfor er de fleste altid er meget glade for, at få dem fjernet.

Kontakt

Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre

Telefon: 73 70 84 44
Email: cg@snevagten.dk

Seneste