NY NABO: HVAD GØR MAN?

Min historie

Vi har, for ikke særlig længe siden, fået ny nabo på Brandstrupvej. Men hvad gør man for at skabe den gode nabostemning? Skal man gøre noget ekstra? Er vi blevet så anonyme, at man ikke skal tænke på det?  Her er mine tanker og problemstillinger! Jeg kan ikke sidde og skrive, at nabostemning er noget jeg gør en dyd ud af. Det ville være løgn. Når det så er sagt, er det ekstremt vigtigt for mig, at der som minimum er et neutralt forhold til naboerne.  Hvis der ikke er en positiv relation mellem dem du bor omkring, har jeg hørt diverse skrækhistorier omhandlende uenigheder. Dette kan dræne ens humør og energi. Jeg ville hade, at skulle skændtes over parkeringspladser, støj eller lign., og derfor er det også vigtigt at man overvejer relationen til sin nabo, for at undgå lignende scenarie. Nogle af de ting, som jeg har erfaret mig over årene er, først og fremmest, at man kan starte med at give et godt førstehåndsindtryk. Mange virksomheder producerer for eksempel et produkt, som man eventuelt kan komme forbi med som “indflytningsgave”. Det har jeg oplevet giver rigtig god respons.  Man behøver ikke nødvendigvis at komme forbi med noget, men at komme forbi og sætte ansigt på sig selv og byde folk velkommen, har aldrig skadet nogen. Jeg tror på, at man skal behandle andre mennesker, som man også gerne selv vil behandles.  Hvordan ville du selv foretrække at blive budt velkommen til et kontorfællesskab, område eller lign.?

Kontakt

Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre

Telefon: 3871 1700
Email: cg@snevagten.dk

Seneste