Netærkssalg fungerer som marketing | Afsnit 148 |

“Et netværk der går ud og sælger for mig”

Jeg har tidligere snakket rigtig meget om mine netværksmøder. F.eks. har jeg introduceret jer til mit jagt-netværk, som giver mig rigtig meget personligt. Men faktisk giver netværket – og de andre netværk jeg er en del af – mig også noget andet. De fungerer som en slags marketing for firmaet. Som jeg også fortæller nærmere om i dagens afsnit, så fungerer det “som et netværk der går ud og sælger for mig”. De går, helt basalt fortalt, ud og bruger deres netværk for mig. Det skaber en masse “ringe i vandet”. Det giver bl.a. mening hvis de kender nogen, som har ejendomme der skal glatførebekæmpes. Og omvendt sælger jeg også for dem, når det giver mening i mit netværk. Når mit netværk sælger for mig, er det også sager jeg prioriterer højt. Det er vigtigt for mig, at jeg leverer en god service, når jeg “får hjælp” af mit netværk. Det skaber et godt rygte og giver også mit netværk lyst til at blive ved.