Skip to main content

NERVØS OP TIL BESTYRELSESMØDE

Er jeg den eneste der bliver nervøs?

Selvom jeg udadtil godt kan afspejle selvsikkerhed, er dette dog ikke tilfældet i alle facetter af mit arbejdsliv. Jeg bliver også kastet ud i nogle situationer, hvor jeg ikke altid er 100% komfortabel. Det har jeg forsøgt at vise i dagens video, hvor i måske kan ane min nervøsitet?

I videoen er jeg nemlig på vej til årets første bestyrelsesmøde, og selvom jeg ved hvad der er foregået siden sidst, kan jeg ikke lade være med at blive nervøs. Jeg skal huske en masse tal. Jeg skal kunne forsvare forskellige tiltag eller valg. Generelt set, skal jeg altså stå på mål for alt, som virksomheden har foretaget sig. 

Jeg ved jo godt, hvorfor tallene ser ud som de gør. Jeg ved også godt, hvorfor jeg traf en specifik beslutning en gang tilbage i højsæsonen. Men alle kender vel følelsen af, at skulle til eksamen? Uanset hvor forberedt man er, så er man alligevel lidt smånervøs.

Nervøsiteten er dog ligeledes blandet sammen med spænding, for bestyrelsesmødet er samtidig en snak om, hvordan forretningen skal foregå fremadrettet. Jeg glæder mig!

Er jeg den eneste, der får det sådan?