Må jeg be’ om salten?

Jeg skal kun bruge et par tons

Forsyningskæden er bristet, og har ramt flere brancher, og vi er ikke blevet skånet. Jeg har haft udfordringer med at skaffe salt, og de fleste steder melder udsolgt. Så det har selvfølgelig givet mig en masse uro, for det er en NEED TO HAVE i min forretning.  

Min mavefornemmelse er god til at guide mig i min forretning. Så kan jeg mærke at der er uro, så skal det løses med det samme. Jeg står til ansvar overfor mine kunder, og de har valgt mig til at løse deres udfordring med salt og snerydning. 

Udfordringer er jo til for at blive løst. Så jeg har endelig fået de sidste forhandlinger på plads kl 04.35 i morges, så nu kan jeg forhåbentligt sove trygt om natten igen 💤

Kontakt

Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre

Telefon: 3871 1700
Email: cg@snevagten.dk