KVALITETSKONTROL IGANGSAT | Afsnit 288 |

150 KVALITETSKØRSLER

For noget tid siden snakkede jeg om, at jeg søgte mænd til at køre kvalitetskontrol for mig. Jeg har nu fundet dem der skal hjælpe mig, og det hele er nu aktiveret. Jeg har i alt ansat fire mænd, som skal udføre kvalitetskørsel for mig i hele landet. Inden hele setuppet startede, gennemgik jeg pladser med kontrollørerne. På den måde fik vi skabt klare rammer for, hvordan pladsen skulle køres. Grunden til, at jeg har følt det nødvendigt, har været fordi Snevagten er blevet større. Vi har rundet 1.400 pladser, hvilket gør det umuligt for mig at holde styr på alle pladser. Jeg vil gerne sikre mig pladsernes kvalitet, men det kan jeg ikke længere alene. Hele konceptet handler ikke om, at jeg skal slå nogen i hovedet. Det handler om at sørger for, at Snevagten leverer det stykke arbejde som er aftalt med kunden. Derfor er vi samtidig nødsaget til at følge op på den kvalitet vi leverer i praksis. For mit vedkommende, handler det om at fastholde kunderne på et ordenligt grundlag. Ind til videre er der registreret 150 kontroller i hele landet.

BONUS FAKTA

I dagens afsnit af Sneuniverset, skal vi skrive under på en kontrakt. Det er en kontrakt, der betyder meget for mig. Én jeg har kæmpet meget for at få. Det drejer sig om firmaet A. P. Møller Mærsk. Selvom det kun drejer sig om en lokation, så er det en startog jeg er glad. Aftalen er stor, for mig. Det er et firmanavn som de fleste gerne vil referere til, hvilket jeg begynde på nu. Jeg sendte beskeden rundt til hele firmaet, bare fordi Mærsk jo er en af Danmarks største virksomheder. Den bliver ligeledes prioriteret højt, således de oplever hvad Snevagten kan. På den måde kan man krydse fingre for et større samarbejde i fremtiden.

Kontakt

Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre

Telefon: 73 70 84 44
Email: cg@snevagten.dk

Seneste