KUNDETILFREDSHED NU – IKKE EFTER! | Afsnit 287 |

KUNDETILFREDSHED NU!

For et par uger siden, havde Danmark 4-5 dage med frost. Jeg var selvfølgelig meget spændt på, hvordan disse dage ville forløbe, da vi har en masse nye mænd ude og køre for os i år. Status er dog, at det faktisk er gået forholdsvis smertefrit. Der er efterhånden kommet styr på næsten alle nøgler, og samtidig oplever jeg en generel tilfredshed blandt kunderne. I år har jeg valgt at have fokus på kundetilfredshed mens vi kører, og ikke først efterfølgende. Sådan som jeg ser det, er der altid tilretninger. Især når man søger flere informationer hos kunderne. Når man får flere informationer, er der også flere ting at forholde sig til – uanset om det er nye eller gamle kunder.

VÆKST I PLADSER

Som jeg tidligere har påpeget i min nytårsvideo, har vi i år vækstet med næsten 600 pladser. Målet er dermed steget til 1500 pladser i alt. Det er ambitiøst, men ikke decideret umuligt. Vi har især lukket flere pladser i Jylland, og alle salgsmål er derfor indfriet. Da videoen blev skudt, var der på blot 4 dage kommet yderligere 30 ejendomme til. Jeg står desuden med muligheden for at lukke 90 pladser yderligere, og pludselig nærmer vi os de 1.500 pladser. Så må det hedde klub 2000 næste gang!

Kontakt

Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre

Telefon: 73 70 84 44
Email: cg@snevagten.dk

Seneste