JULEGAVE TIL ALLE KUNDER | Afsnit 282 |

SNEVAGTENS JULEGAVE

Da Snevagten gav sine kunder årets julegave, befandt vi os i Smørum ved Abildgaardens Juletræer. Jeg gjorde det samme sidste år, og der var det en rigtig stor succes. Derfor tænkte jeg, at det var en god idé at gentage sidste års succes. Jeg gjorde det samme, som jeg også gjorde ved Snevagtens housewarming. Jeg sendte en masse invitationer ud, således der kunne komme så mange som muligt. Min tese er, at hvis ikke folk har fået invitationen, så har de svært ved at deltage. Inden dagen begyndte, var der 350 tilmeldte, og da dagen var omme, havde der været cirka 150 mennesker forbi med deres nærmeste. Hele dagen (6 timer) stod jeg og sagde hej til alle de mennesker der har taget sig tid til at komme forbi. Hvis du ser ovenstående video, kan du få en virtuel rundvisning på stedet vi afholdte arrangementet. Der var områder dedikeret til juledekorationer, juletræer i alle størrelser, halmland til de mange børn, et par kaniner, og varm gløgg/kakao og æbleskiver. En rigtig hyggelig dag, hvor man mødte de deltagende i andre omgivelser end dem man er vant til.

Kontakt

Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre

Telefon: 73 70 84 44
Email: cg@snevagten.dk

Seneste