JEG LAVER INGENTING!

“INGENTING” ER IKKE KORREKT

Min dovenskab har taget over, og jeg laver derfor ikke andet end at se Netflix og spise mad. Snevagten klarer sig selv, og kunderne må sejle deres egen sø. Nathalie tager sig af Nessa og jeg har derfor tidlig ferie.

Det er selvfølgelig ikke helt rigtigt. Der sker bare ikke meget på snerydder-fronten, hvilket giver mig overskud. Min energi bliver derfor brugt på at hjælpe til hvor jeg kan, og hvad skulle jeg ellers lave, end at være frivillig hos Natteravnene? 🙌🏼

Hos Natteravnene står værdierne “øget livsglæde”, “øget trivsel” og “gode fællesskaber” i centrum, hvilket skabes gennem voksen tilstedeværelse og ansvarlighed. Da jeg selv står med en datter, som i fremtiden skal befærde sig i nattelivet, kunne jeg ikke se mig selv gøre andet end at være frivillig hos dem ❄️

Der er selvfølgelig også mange andre organisationer, som man kunne blive frivillig i, herunder Røde Kors og Red Barnet. Dog valgte jeg Natteravnene, fordi jeg kunne se hvilken forskel jeg gjorde, i det øjeblik den fandt sted. Det motiverer mig rigtig meget, at kunne se et smil på andres læber 😊

Min holdning er klar: Hvis man har overskud, bør man bruge den fornuftigt. Hvad kunne du godt tænke dig at bruge din ekstra energi på? 🤷🏼‍♀️

Kontakt

Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre

Telefon: 73 70 84 44
Email: cg@snevagten.dk