Skip to main content

JEG ER ALTID AKTIV I MIN VIRKSOMHED

Aktiv vs. passiv

… eller nok ikke helt. Jeg er aktiv i alle gennemførelser der er i virksomheden, men langt fra i alle aktiv i alle hjørner og kroge. Men det er der altså en særlig grund til! 

At være passiv i en virksomhed er ikke nødvendigvis en dårlig ting, selvom jeg godt kan hører det klangen. Det at stole på hinanden og sine medarbejdere er ekstremt vigtigt, hvilket jeg ser i det at være en passiv medarbejder.

Selvfølgelig er det ikke enten eller, men det er en dynamisk-proces, og jeg ser ikke nogle af mine medarbejdere hverken det ene eller det andet. 

Når det så er sagt, så skal jeg som chef øve mig i min passive-position, da en hyper aktiv-position kan virke som micro managing. Det har jeg fået høvl for nogle gange, så det er jeg meget bevidst om. Jeg prøver derfor at være tilstede og vise at jeg VIL det, hvilket gerne udmønter sig i en eksekvering.

Som leder er en vigtig opgave at påvirke medarbejderen i en særlig retning, så de selv VIL det. På den måde dygtiggør og udvikler mine medarbejdere sig. Og faktisk er jeg pisse stolt af dem.