Skip to main content

INGEN MEDARBEJDERE? SÅ VILLE MAN TJENE PENGE!

JEG VIL GERNE TJENE PENGE

Når man forsøger at opstille en forecast model, så ligner medarbejderne blot udgifter. Derfor skal jeg kun fyre 2-3 stykker – og så passer budgettet 😉
 
Inden et nyt år starter, sidder jeg og laver et budget. Det realiserer vi hver måned ved drifter, og rapporterer på baggrund af det til interessenter i firmaet.
Når der er gået et halvt år, laver jeg et forecast for de resterende 6 måneder af regnskabsåret.
Der finder jeg så ud af, om jeg har budgetteret forkert, både i kost og i omsætning. Det kunne eksempelvis være, at jeg finder ud af, at jeg har budgetteret forkert i forhold til lønninger eller har vurderet sæsonen forkert. Efter et halvt år, er jeg derfor blevet meget klogere på resultatet, hvorfor jeg sidder med min bogholder og laver en forecast model. På den måde kan jeg bedst muligt forsøge at forudse fremtiden og det resultat vi ender på.
 
Hvilke tanker gør du dig, når du skal budgettere?