HVAD FORVENTES AF EN MEDARBEJDER?

TRE RÅD: MEDARBEJDER

Som jobsøgende og arbejdstager kan det være svært at navigere rundt i utallige krav og forventninger: “Hvad forventes af mig?”, “hvad skal jeg kunne?” og “hvordan skal jeg være?” er blot få af de mange spørgsmål, som man gerne vil finde svaret på. 

Jeg har ud fra min erfaring som selvstændig og arbejdsgiver, gjort mig nogle tanker omkring hvad jeg finder værdifuldt i en medarbejder. Vil du høre hvad jeg tænker, så kan du læse videre her! 

Som start kan jeg nævne, at jeg altid har været rigtig glad for positive og glade medarbejdere. Dette kommer nok ikke som en overraskelse for nogen, men som arbejdsgiver, bidrager det med rigtig mange ting på en arbejdsplads.

Andre ting, som jeg også værdsætter i en medarbejder er, at de er ambitiøse. Ambitiøse medarbejdere der giver udtryk for, hvad de gerne vil i fremtiden, er altid “nemme” at arbejde med. Det gør det nemt for mig, som arbejdsgiver, at strukturere arbejdsopgaverne derefter og derigennem forsøge at motivere medarbejderen bedst muligt.

Afslutningsvis vil jeg også gerne påpege, at medarbejdere der påtager sig en opgave og prøver det af, uden at være afvisende også er at foretrække. I Snevagten kan alle medarbejdere ende med at skulle bidrage på forskellige områder, og her er det vigtigt at alle går til opgaven med åbne arme. I disse COVID-19-tider, kan man kun forestille sig at dette bliver mere og mere aktuelt. 

Hvad værdsætter du i kolleger eller medarbejdere hos dig?

Kontakt

Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre

Telefon: 3871 1700
Email: cg@snevagten.dk