Skip to main content

Forberedelse til hackerangreb og snestorme | Afsnit 24 |

Forberedelse er alfa-omega!

Jeg forbereder mig til den kommenende vinter. September er lige rundt om hjørnet, og historisk set er vinteren kun små 3 måneder væk. Se mit nye afsnit hvor jeg fortæller om hvad og hvordan jeg forbereder mig til den kommende vinter.

Konkret forberedelse:

Når vi nærmer os september, er det vigtigt at jeg forbereder hele virksomheden på, at det snart er vintersæson. Vi gør det samme hvert år, for at være 100% klar til de første frostgrader. Helt konkret, så holder møder med alle underleverandører, kigger maskinparken igennem, tjekker op på mit IT, kundelister, genforhandlinger, IT-sikkerheden, kigger på GPS-systemerne og så videre. Alt skal fungere, før vi er klar til vinterperioden. Mit opråb til kunderne lyder: Kom ud af starthullerne, hvis I gerne vil være en del af driften. Det er allerede nu, vi begynder at lægge ruter, selvom der stadig kan være solskin på himmelen!