FIK VI DEN?

Ja, vi fik den!

“Utålmodig af natur” er nok den bedste beskrivelse af mig selv. Af samme grund, tager jeg ikke et nej som et svar, og vil som sælger altid gøre mit bedste for at vinde en sag. “Hvad betyder det”, spørger du nok? Få svaret her 👇🏼 Få uger tilbage, viste jeg jer en video, hvor jeg foretog mig et kanvaskald. Da telefonen endelig blev taget, fik jeg hurtigt eksekveret og fulgt op, således jeg sikrede mig selv, at der kom handling bag mine ord. Det har jeg haft stor succes med, og oplever selv, som forbruger, at det har størst konverteringsrate 🤔 Så JA, vi fik den! 😉 185 pladser skal nu dannes et overblik over, og vi skal finde ud af, hvor fokus skal ligge. Næste step: Lav et tilbud. Hvordan: Morten. Efter mange år, hvor jeg har været fuldt integreret i tilbudprocessen, er jeg nu begyndt endelig at give slip. Det har været lang tid undervejs, og jeg er endelig ved at være 100% komfortabel ved det 😆 Kender i det, hvor det er liiiidt ekstra svært at give slip? Følg med på kanalen, hvor jeg vil holde jer opdateret på sagen og dele ud af tanker omkring processen 🤞🏻