Skip to main content

Fedt, så fik vi endnu en kunde i hus | Afsnit 51 |

Byggeplads

Så fik vi en ny kunde i hus. Denne gang en byggeplads. Byggepladser er altid svære at prissætte, fordi de konstant ændrer sig. De er generelt også meget svære at snerydde, netop fordi der er så meget rod. Men, uanset hvad bliver byggepladser prioriteret rigtig højt. I dagens video af Sneuniverset, ved jeg eksempelvis at det kommer til at blive frost i nat. Det ved jeg, fordi der er fuldstændig klar himmel og dagstemperaturen er rigtig lav. Når jeg ved, at jeg kommer til at lave udkald, ringer jeg som regel lige rundt til nogle underleverandører og gør dem opmærksom på aftenens drift. På den måde forsøger jeg at være proaktiv, hvilket jeg ser som en stor fordel for forretningen. Jeg har også mødt stor opbakning fra kunder, som synes det er rart at vide driften på forhånd. Hvad ville du synes som kunde?