Skip to main content

FÅR DU UDNYTTET DIN TID?

Din tid er uvurderlig

For få år tilbage, brugte jeg rigtig meget tid i min bil. Tid, som mange ville betegne som “spildtid”, og det samme gjorde jeg også til sidst. Derfor besluttede jeg mig for, at få det bedste ud af tiden og udnytte den tid, som jeg havde i bilen.

Nu tænker du nok: “Så du planlagde nogle telefonmøder, mens du kørte bil”? Svaret er nej. Jeg gjorde noget langt mere drastisk. Jeg valgte simpelthen at flytte firma adresse.

Jeg blev helt vildt træt af, at jeg skulle bruge mellem 30 og 35 minutter til og fra arbejde, hver dag. Især på en strækning der ellers kun ville tage 11 minutter uden for myldretrafikken. Det var spild af tid, og selvom jeg sagtens kunne planlægge telefonmøder, var det ikke godt nok. Jeg var og er mest effektiv foran en computer, og det kan man ikke kompensere for i bilen.

Derfor valgte jeg at flytte firmaet tættere på vores privat adresse, således jeg kun havde 3 minutter til arbejde (endda på en dårlig dag). Den halve time som jeg sparede hver vej, altså en hel time om dagen, kunne jeg nu bruge foran min computer, hvor jeg havde adgang til alle vores filer, programmer og informationer jeg skulle mangle.

Mit bevidste valg har gjort, at jeg har fået meget mere glæde i dagligdagen. Vi har alle én eller anden mulighed for at påvirke vores arbejdsdag, enten ved at planlægge møder i bilen, eller ved at flytte. Jeg ved godt, at jeg selv er meget privilegeret af, selv at kunne op- og nedjustere hvad jeg vil. Men hvis man virkelig tænker sig om; er det så ikke også en måde DU kan påvirke din dagligdag?