Skip to main content

“FÆRRE UDGIFTER, MERE INDTJENING”

SÅDAN MINDSKER VI UDGIFTER

Sådan lyder målene for 2021. 

Snevagtens mål er at minimere samtlige udgifter – vi cutter simpelthen hvor vi kan! Samtidig er målet, at vi skal få mere indtjening, ved at fortsætte vores hard-core salg.

…. Eller måske ikke?

Vores strategi er selvfølgelig lidt mere gennemtænkt end som sådan, trods det selvfølgelig lyder som et drømmescenarie. Enhver virksomhedsejer ville elske at minimere omkostningerne og øge indtjeningen. Her er Snevagtens (mere gennemtænkte) plan:

Først og fremmest er målet, at vi skal ud og vokse meget mere i Danmark. Det har været en tanke, som jeg har leget med længe. Jeg har jo selvfølgelig, som så mange andre selvstændige, et ønske om at blive en seriøs spiller på markedet. 

Helt konkret, så betyder det, at der skal ansættes flere folk på kontoret. Der skal simpelthen mere arbejdskraft i hus, hvis vi skal blive en større aktør. Det bliver en nødvendighed, fordi Snevagtens vækststrategi primært betyder en øget kundefremgang. Det betyder også, at vi gerne vil blive ved med at beholde de kunder vi har på nuværende tidspunkt, hvilket ydermere betyder en øget kundetilfredshed. 

År 2021 står altså i kundernes tegn, og jeg glæder mig til at komme igang!