FÅR JEG MINE PENGE? | Afsnit 280 |

JEG HAR BRUG FOR MINE PENGE!

I dagens afsnit af Sneuniverset, snakker jeg om et meget stort og svært emne, kreditpolitik. Jeg kender godt til min egen personlige holdning, men det betyder ikke nødvendigvis at det er den “eneste rigtige”. Derfor vil jeg idag dele ud af mit synspunkt, og muligvis få noget sparring med dig der følger med derhjemme.

MIN HOLDNING

Jeg mener, at det kan være ambivalent at kigge på en forretnings regnskab. Én ting er, hvad jeg kan se i regnskabet, en anden ting er, hvad jeg kan se i praksis. Når et regnskab kommer ud til “offentligheden”, er det ofte oldnordisk data, som er mere end 1 år gammelt. Det siger derfor sjældent meget om, hvordan det går forretningen den dato man har dataene til rådighed. Hvis jeg har en kunde og jeg føler mig usikker på, hvorvidt de har råd til at betale mig, så ring til chefen. Her ringer jeg for at høre hvordan ser verden ud, og hvordan det går dem. I sidste ende handler det om, at jeg gerne vil have penge for det arbejde jeg udfører. Jeg skal derfor være sikker på, at de kan betale mig. Det er selvfølgelig derfor et stort problem, hvis der er et likviditetsproblem. Mit råd er, at man skal lytte meget til svaret man får. Er der længe responstid? Er det et vævende svar man får? Er der en masse forklaringer? Ud for svaret, kan man begynde at anskue hvordan forretningen står. Hvad gør du, for at sikre dig selv?

Kontakt

Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre

Telefon: 73 70 84 44
Email: cg@snevagten.dk

Seneste