En produktiv dag | Afsnit 100 |

Struktur

Som man kan se i videoen ovenfor, så skal jeg nå rigtig meget på en dag. Ikke kun i dagens afsnit, men generelt har jeg rigtig mange møder og aftaler jeg skal nå til. Derfor er det enormt vigtigt, at jeg har styr på mine forskellige aftaler. Måden jeg holder styr på dem, er ved hjælp af mit 360-program, som sørger for, at jeg har alle aftaler i min kalender. Det er alt fra, hvornår diverse kunder har afsat deadlines, til hvornår jeg skal køre til Jylland. På den måde skaber jeg en struktur i min hverdag, som er nem at finde rundt i. Samtidig sørger jeg også for, at mine ansatte har delt deres kalender med mig, således jeg ved hvornår de er på arbejde. På den måde kan jeg også koordinere, hvornår jeg selv kan tage til møder rundt i landet eller hvornår det er smart at være på kontoret.

Måden jeg arbejder på

Der er ikke noget værre, end hvis en aftale ikke lever op til ens forventninger. Det forsøger jeg bedst muligt at undgå, og derfor holder jeg som regel flere end et møde med kunden. Der er både et informationsmøde, hvor kunden får præsenteret de generelle retningslinjer som jeg arbejder ud fra, men også et besigtigelsesmøde (hvor jeg gennemgår de pladser, som skal ryddes til vinter og tegner kortet, sammen med kunden), samt et evt. møde med underleverandøren, som skal rydde pladsen til vinter. På den måde sørger jeg bedst muligt for, at alle involverede parter, er enige om, hvad der skal ryddes, hvornår der skal ryddes og hvordan det skal ryddes. Nogen pladser er mere lige til end andre. I dagens afsnit af Sneuniverset kan man se, hvordan jeg griber den eneste snebakke, vi har i København an. Den er nemlig lidt speciel i forhold til hvor mange trapper der er. Afslutningsvis i handlen, bliver kontrakten sendt til kunden, hvor kunden får mulighed for at rette, hvis nødvendigt. Det kan være, at kortet ikke er blevet indtegnet rigtigt. Det kan være, at der skal ryddes sne på et bestemt tidspunkt. Det kan være, at kunden ønsker nogen andre betalingsbetingelser. Ligegyldigt hvad, går jeg meget op i, at være fleksibel på alle punkter, sådan så alle er tilfredse i sidste ende. Måden jeg arbejder på, fungerer rigtig godt for mig, men det betyder ikke, at der ikke er andre måder at gøre tingene på. Hvordan fungerer dit arbejde og hvordan strukturerer du dine aftaler? Tag til Sneuniversets Facebook-side eller på Youtube og kommenter hvordan du gør. Det kan give inspiration til andre erhvervsdrivende, der måske ikke har en lige så strukturereret arbejdsdag eller som mangler en forandring.

Kontakt

Snevagten A/S
Transformervej 29
2860 Søborg

Telefon: 38 71 17 00
Email: cg@snevagten.dk

Seneste