Skip to main content

DET VAR SGU TÆT PÅ…

AT..

Vi løb tør for salt. Alle steder vi køber salt fra var støvsuget for vejsalt, og heldigvis en løsning til sidst.

Det havde været katastrofalt, hvis vi midt i sæsonen løb tør for salt. Vejsalt er altså det mest optimale i forhold til at forhindre at der er glat. Sidste udvej ville derfor have været at bruge grus – eller selv at fremstille vejsalt. 

Heldigvis blev hverken plan B eller C taget i brug, da jeg fik opstøvet flere tons salt, og derfor er det heldigvis forløbet som det burde. Men jeg har bemærket at flere butikker har meldt udsolgt, hvilket jeg også mener er problematisk.

Folk skal passe på derude, og jeg har selv bemærket at hvis der er glat på fortorvet, benyttes det nærmeste sneryddede og saltede område, som oftest er midt ude på vejen. Så i disse tider, vær lidt ekstra opmærksom i bilen om aftenen, sørg for at få ryddet sne foran huset – så lover jeg at tage mig af erhvervsejendomme. Det er og var min fornemmeste opgave i år.