CORONA TVINGER OS TIL MANGE NYE TING!

Mange nye tiltag

I disse tider er mange af os nødsaget til, at gøre mange ting selv. Førhen kunne man få lavet negle i en neglesalon, vi kunne tage ud og få dejlig massage og vi kunne gå til frisøren og få klippet hår. Men hvordan klarer menneskeheden sig nu? 🤷🏼‍♀️
 
Jeg har taget fat i min nærmeste familie, og fået nødhjælp. Som vist i dagens video, er det ikke jordens nemmeste opgave. De er, som mig selv, ude på dybt vand 😳
 
Selvom hårklipning ikke er verdens undergang, så viser dette simple eksempel hvor mange brancher, der lider under pandemien: Frisører, fyseterapeuter, restauranter, cafeer, fysiske butikker og meget mere. Krisetiden (som jeg tillader mig at kalde den), tvinger os til at tænke i nye, kreative baner 🤔
 
Men hvordan erstatter man egentlig en fysisk service? Mange forretninger lægger ekstra meget fokus på køb af gavekort. Dog mener jeg, at gavekort-løsningen kun en lappeløsning. Den indtjening man får i øjeblikket, kan kun midlertidigt hjælpe til ☹️
 
Af samme grund skal alle berørte brancher ‘opfinde den dybe tallerken’. Jeg har eksempelvis set, at frisører sælger hårprodukt-selfcare-pakker, at cafeer og restauranter har rabatter på take-away og at fysiske butikker boozter deres online salg ved hjælp af udsalg og så videre. Alle tiltag tages i brug, i et forsøg på at komme ud på den anden side 🥇
 
For at hjælpe hinanden, vil jeg – som så mange andre – støtte op om de lokale forretninger. Jeg håber, at du gør det samme ❤️
 
Husk hyggen!

Kontakt

Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre

Telefon: 73 70 84 44
Email: cg@snevagten.dk

Seneste