Skip to main content

ALLE KAN GØRE NOGET!

ALLE! INKLUSIV DIG!

Corona raser over Danmark, og med en ekstra måned i karantæne, går det desværre ud over endnu flere. Det er hårde tider for alle, men nogen bliver mere ramt end andre ☹️ Spørgsmålet er: “Hvad kan du gøre?”
 
I sidste uge uploadede jeg en video, hvor jeg fik klippet hår af min familie. Ingen af os havde prøvet det før, men det var desværre alternativet i disse tider, hvor bl.a. frisører ikke må være på arbejde. Videoen skulle være et springbræt, til mit hovedbudskab i dag 👇🏼
 
“Støt dine lokale forretninger så meget som overhovedet muligt, og så længe det giver mening!”
 
De lokale forretninger er dem der bløder mest i disse tider. Har du alligevel tænkt dig at gå til frisøren når der bliver åbnet op igen, eller skal du alligevel have lavet negle i din lokale neglesalon, hvorfor ikke købe et gavekort på nuværende tidspunkt? 🤷🏼‍♀️
 
Når du skal lave påskefrokost for din nærmeste familie, så køb nogle blomster fra den lokale blomsterforhandler, eller køb noget vin hos din lokale vinmand. Du kan tilmed også købe brødet fra bageren rundt om hjørnet, eller købe noget god fisk fra fiskemanden 🥇
 
Uanset hvor meget eller lidt man kan bidrage med, så er jeg overbevist om, at et lille køb gør en stor forskel for alle involverede 💙
 
Jeg har personligt gjort det, at jeg har købt en lille påskegave til alle mine medarbejdere fra min vinmand, Otto Suenson Vinhandel. Det har jeg selvfølgelig gjort af to årsager. Den ene er, at jeg gerne vil gøre noget ekstra for mine medarbejdere. Det andet er, at jeg selvfølgelig gerne vil hjælpe til, hvor det er muligt. Jeg håber, at mit bidrag kan hjælpe hvor der er behov for det! ❄️
 
Hvad gør du, for at hjælpe de lokale forretninger?